Och mailen bara öser ner

En det förnöjsamma, en del som innebär jobb, en del som man bara stönar över, och en jäkla massa spam. Fast å andra sidan... jag har ganska många mailadresser. Den som inte förstår varför jag har ett flertal mailadresser har aldrig fått lika mycket mail som mig. Det är MYCKET smidigt att kunna gå in på en adress för att kolla det senaste om studierna, och en annan adress för UH osv... Direktsortering. Dessutom kan man, vilket jag gjort under särdeles jobbiga perioder av mitt liv, välja att inte gå in på vissa adresser ett tag. Ignorera vissa människor men fortfarande ha full access till alla andra. Det är alldeles lysande. Så jag kommer fortsätta med mitt system av många mailadresser.

I övrigt... för spexet går det bra. Det jobbas, målas, snickras, sys och repas varje dag. Och det blir bättre och bättre och mer och mer klart. Jag är lung inför preiären på lördag. Men ÅHHH vad roligt det ska bli! Och festen, festen, festen. *längtar*
Men det bästa är ändå all kärlek. Spexet är kärlek. Och glädje. Och engagemang.

Studierna... ja, det går väl sisådär. Jag går på föreläsningar, läser en del. Skriver en del. Det går frammåt. Inte direkt i full fart, men...

Och mamma. Kom och hälsa på!

Planerad dag

Mina planer för den här förmiddagen ruckar jag inte på för någon. Inte för Erik, inte för kostymchefens lätt paniska reaktion när jag talade om att jag kommer först runt lunch till aulan. Den här förmiddagen är min, bara min. Och jag har planerat in den sen ett tag tillbaka.
Lunch blir det i aulan, och så ska det sys så mycket som möjligt. Det blir bra. Det är en hel vecka kvar till 
premiär!

Jag måste nog ta lite bättre hand om mig själv

Men vad sjutton. Imorgon är en ny dag, och då mår jag säkert bättre. Jag agerar och planerar utifrån den hypotesen i alla fall.

Nu.
Sova.

Bara spex, bara spex, bara massor utav spex

Snart är det dags att sälja biljetter. 11-13 i Krakafoajén. Eller bilblioteket, de hade nån teori på det där. Men det kommer defenetivt stå någon i Kraka.

Sedan är det hem och jobba på uppsatsen inplanerat. Samt kolla lite på budgetuträkningar.

Och ikväll ska vi bygga ut aulascenen. Och då borde man vara där.
Fast jag tror att mitt ena långfinger är lätt inflammerat. Iof mitt eget fel, men... jaja.

I övrigt känner jag mig hängig, trött och inte alls på humör. Kanske får ta en powernapp senare.

LiSS är fantastiska

Ja, vad kan man säga. Har man en hel orkester, så är det klart att man ska utnyttja den. Mycket som var roligt, många skratt. Grand Canyon var väldigt snygg. Fast jag störde mig på fläckarna på Glorias klänning efter paus.

Nåväl. Resan fick i alla fall önskad effekt. Det kändes som att folk gick på bussen med "nu ska vi göra Churchill, och det ska bli änni bättre än LiSS". Rent förutom att det var väldigt roligt.

I övrigt så har det varit väldigt kallt idag. Både i Örebro och i Linköping. Så jag kom hem nu och var trött, hungrig och törstig. Lösningen: morgonrock och en varm koppsoppa.


Men snart sova, sova, sova.

Fix och trix i en intressant mix

Eller, jag vet inte.
Jag tycker i alla fall att det är intressant. Jag reste mig upp från datorn för att ge mig iväg ner till campus och dagens föreläsning, när jag plötsligt kände att "nä, jag orkar inte" Och vad är det för poäng? Jag har faktiskt lagt ett par år på det som temat för dagens tvåtimmarsföreläsning täcker. Så vad finns det att tillföra? För övrigt så har jag en massa andra saker som behöver göras.
  • Läsa
  • Skriva protokoll (nu skickat)
  • Skriva ett dokument (med delvis hemligt innehåll)
  • Skriva på uppsatsen
  • Sy lite
  • Förbereda morgondagen
Det är mycket just nu.

Ang. kvalifikationer

Ang. kvalifikationer
Jag hittade den här bilden på www.gp.se idag, jag tycker den är ganska talande :-)

Idag börjar biljettförsäljningen

Och i år ska vi slå publikrekord.
Det har PR-chefen bestämt. :-)
Jorå... det blir nog bra. Det ska affischeras, säljas biljetter och göras reklam i största allmänhet. Det blir superbra.

Själv säljer jag inte några biljetter idag då jag har annat för mig. Ska träffa några klasskamrater för att förbereda seminariet som vi ska hålla i. Och sedan är det föreläsning. Och så hem för middag innan kostymmötet.

Ska bli kul att sy lite ikväll. Hoppas bara att Linda har Mariahs nycklar, annars får vi problem att komma in.

I CHURCHILL's HEMLIGA TJÄNST
eller Man krigar bara två gånger

Tänk på vilodagen, så att du helgar den

Ja, precis. Men vad innebär det egentligen. Judarna har klara regler för vad som får göras och inte på sabbatten, men hur är det med oss andra? Vad innebär vila egentligen?
Själv har jag planerat att ta det lungt idag. Började bra med att ta sovmorgon ända till 10. Efter att ha lagt mig tidigt igårkväll. Väldigt skönt. Sedan jag gick upp har jag ätit frukost, duschat, surfat runt lite på nätet, och inte så mycket mer. Tänker lägga lite tid på protokoll, uppsats och klänning idag. I lugn och ro.
Så jag ska låta det tredje budet vara vägledande för min söndag. Men visst ska jag göra saker. Men jag ska ta det lungt. Vila. Det är ju faktiskt helg.

Trött i huvudet efter en heldag med diskussioner

Tja, rubriken säger väl det mesta, men för att konkretisera så har vi diskuterat stadgar och årsmötet idag. Och direktdemokratin. Jag känner att stadgarna har vi stenkoll på, det är ett bra förslag som vi lägger fram. Årsmötet har vi hyfsat bra koll på, så bra vi kan ha i det här läget. Det ska dessutom förberedas mer. Direktdemokratin däremot... jag vet inte. De frågetecken som vi skulle räta ut idag är fortfarande för krokiga för min smak. Men troligen kan det bli rätt bra också.
Just nu är jag mest trött.

Middag är på gång... sen är det mera att fixa, och så blir det tidigt till sängen ikväll. Det är faktiskt helg. Och imorgon ska jag ta sovmorgon. Det är faktiskt helg.

Mera? Vsst, visst. Mitt liv är fullt och hektiskt just nu. Men det här är nog allt jag orkar skriva.

Om sömmerskan blöder kommer man ha kul i det som sys

Finns säkert nått smidigare sätt att uttrycka det där.
Jag håller hur som helst på att sy festkläder till en av spelperiodssittningarna. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha den på premiärfesten eller mittsitsen. Beror på hur bra det blir. Hur som helst så börjar jag komma en ganska bra bit. Kjolen hänger ihop (fattas två sidsömmar, linning och fållning) och överdelen borde inte heller vara så krånglig. Nålade de sista sidsömmarna just nu på kjolen, men stack mig själv i fingret så det kom blod. Så jag tänkte att jag tar nog en paus nu. Dessutom är det mycket roligare nästa gång, när jag faktiskt kan börja med att sy, eftersom sidorna är färdignålade.

Förutom kvällens syende har jag idag:
  • Haft seminarium om avveckling. Hyfsat ok, diskuterade etik, LAS etc.
  • Flyttat en kasse från kontoret till GIH-lokalen (avdelningen meningsfulla uppgifter)
  • Köpt mera tråd (se föregående inlägg), knappar, en annan dragkedja och iläggssulor
Och apropå iläggssulorna. Jag gick in på skoaffären i kompassen, eftersom den låg liksom på vägen mellan järntorget och Calletex. Frågade om de hade några mjuka iläggssulor i storlek 39. Provade ett par, och slog till på dem. La i dem i skorna och vandrade iväg. På väg ut ur affären hör jag hur nästa kund frågar efter EXAKT SAMMA SAK. Och det var inte bara det att hon ville ha iläggssulor, hon ville ha dem mjuka också, och i storlek 39. Samma sak, samma ordning, samma ord. Flinade för mig själv när jag gick.


Imorgon är det dags för möte med stadgegruppen/organisationsutskottet/arbetsgruppen för årsmötet. Vi ska dels diskutera stadgarna, och så ska vi diskutera årsmötet. Blir trevligt. Såvida inte de där Stockholmarna åker till Kumla den här gången också.

Nu ska jag nog ta det lungt resten av kvällen.

Kan det inte vara mer tråd på en trådrulle? Igår började jag på min... klänning får jag väl kalla det. Men den blir tvådelad. Jag ÄLSKAR hur som helst färgen. Lite osäker på vad jag tycker om materialet, egentligen, men... hur som... det ritades mönster... och klipptes... och klipptes tyg... och sick-sackades... och så tog tråden slut. Jag körde klart sick-sacken ändå, med annan tråd, för den ska ju inte synas, men... jag hade ju velat börja med det riktiga syendet. Men det får alltså vänta.

 Idag är det seminarium som gäller.  Sen ska jag fixa lite saker etc... det blir nog bra. Kanske hinner köpa en ny trådrulle också.

 I övrigt.... vet inte. Är mest trött nu. Vaknar väl till så småningom.

Alla hjärtans dag igår

Det finns många varianter på hur man hanterar alla hjärtans dag. Från ena änden av skalan till den andra. Så, hur tillbringade jag min dag?
Tja... lite plugg på förmiddagen. Lunchdate med Ylva och Mariah. Hem en stund, och så kostymmöte i en källare på campus. Tror mötets höjdpunkt var på slutet när Sofie kom med en ask smultronhjärtan. Sanslöst goda, eller "farligt goda" som en annan kostymare uttryckte det.
Jag fick sy ihop axlar, och fixa om knäppningen på en kjol. Fix och trix med sånt som redan är i princip klart. Vad som händer på måndag återstår att se. Då är det nämligen dags igen. Att sy.

Dagens projekt blir nog att rita mönster till den kreation jag tänker sy. Ska fundera lite mer på vilken modell som känns snyggast. Och sen är det att lägga ut, att klippa, etc. Spännande det där.
Men tyget har en fantastiskt härlig färg.

Men först diska.

Hur ska jag göra?

Jag har beslutsångest. Jag kan gå på en viss grej... eller så kan jag hoppa över det. Jag har redan sagt att jag i princip inte kan, men jag vet att jag borde vara där. Problemet är att det är 1. en söndag = dåligt med tåg. 2. söndagen efter spexets jubileumsfest. Jag menar, seriöst... det är inte bara en fest som jag absolut inte vill missa. Jag är dessutom en del av styrelsen, så jag förväntas vara hyfsat representativ.
Och kombinationen att dyka upp väldigt sent, och så dessutom inte ha sovit så mycket, och kanske inte må så superbra... Det känns liiiite risigt.
Å andra sidan borde jag vara där.
Jag har beslutsångest.


Dessutom... i föreningslivet... Det är sjukt mycket på gång just nu.
Det ska sys. Det ska säljas biljetter. Det ska fixas kläder till festerna (har stora planer på att sy mig en klänning, tyg införskaffat). Det ska åkas till Linköping. Det är aulaperiod, aulaperiod, aulaperiod. Och sedan kommer SM. Ännu mer sy, öva, fixa.
I den andra föreningen är det årsmötet som planeras för fullt. Där jag ska vara med och hålla i saker vi aldrig gjort förut. Och så hoppas jag att valberedningen föreslår mig till Ungdomsrådet. Jag vill, jag har ambitioner och jag har förhoppningar.

Det är mycket nu, helt enkelt.

Dagen idag: fullbokad

...särskilt om man börjar med sovmorgon. Och det var skönt.

 Men nu är planen att
 1. planera seminariet vi ska hålla i (om arbetsmiljö)
 2. bevista dagens föreläsning (om avveckling)
 3. Hem för middag
 4. styrelsemöte


Detta sker enligt det fantastiska schemat:
12.00-13.00   1
13.00-16.00   2
18.00-??.??   4


Så att eh.... Allt annat får vänta. Ska kolla ett par saker när jag kommer hem sen...

 Nu ska jag inviga mina nya... :-) på fötterna i alla fall.

Trött, men i stort sett nöjd

Har varit hemma i helgen.

Trevligt. Skönt att träffa familjen. Till och med pappa, trots att det var det kortaste ever. Pappa har nämligen varit och inspekterat husvagnen, och den tycks ha klarat översvämingen på Kläppen. Men det var ju lite tråkigt att han inte var hemma nu när jag lyckades hitta lite tid att åka hem. Men mamma var hemma i alla fall, och hon var jätteglad att få sällskap. Och Freia var där. Fantastiska Freia, som är sin egen sort. Och Erik följde med, och Gunnar var där. Alla, utom pappa.

Vi åkte ner i fredags, efter mitt seminarium. Vilket innebar att vi kom till Alingsås exakt nio minuter efter att sista bussen mot Gräfsnäs gått. För SJ var faktiskt - hör och häpna - i tid. Dock mötte mamma upp, och vi åkte hem. Fick soppa och mackor, och färdigbäddad säng. Mysigt.

Lördagen var mest lugn, lite plugg, en promenad med Freia, en tur till Nossebro och Hektors. Min skosituation känns mycket bättre nu, dock lättare i kassan. Men inte så farligt, det var ju Hektors. Riktigt god middag alla fyra, och melodifestival på kvällen.

Söndag åkte Gunnar tillbaka till Skövde. Vi andra tog det mest lungt, förutom att mamma skjutsade Gunnar till Vårgårda. Bra dag.

Idag tog Erik och jag sovmorgon, och sedan var det promenad med Freia, packa, fixa mat, och så dra. Och då, precis när jag gett upp hoppet om att få se min far, och vi var på väg ut genom grinden och ut mot vägen och busshållplatsen svängde han in på uppfarten. Så vi hann faktiskt säga hej och byta några ord innan vi gick. Buss- och tågresan till Örebro var rätt trist. Mycket suduko. Väl hemma har jag mest tagit det lungt, och tömt diskstället.

Så i det stora hela var det en lyckad helg. Det som var mindre lyckat ämnar jag behålla för mig själv. Det är inget som jag vill dröja vid, eller sprida på något sätt.

Men trött är jag. Mycket trött. Ska snart krypa ner i sängen här. Ska bli skönt. Hur skönt det än är att komma hem till Gräfsnäs ibland så är min säng där inte så... tja... låt mig bara säga att det är en typ av bäddsoffa som gör att man sliter på samma håll dygnet runt, och att jag använt den i många år. Dag som natt. Låt mig även säga: grop.

Tror Erik är mest nöjd med att han äntligen har fått sin båge. Annars är han och spelar rollspel just nu, och jag kan tänka mig att de alla fått höra hur glad han är över bågen.

Tror det var allt jag hade att skriva, så nu ska jag lägga lite energi på nån bok kanske... borsta tänder... mysa i sängen.


*stor kram till dig*

Packa pick- och packsäcken Ta ditt pick och pack och lämna mitt pax vobiscit. :-)

 Ja.... hur det nu var det med nått med snick-snack också...


 Men, för att återgår till det jag tänkte skriva.

 Nu ska här packas. Vad behöver man för en helg i Gräfsnäs? *räknar i huvudet*

 

 I övrigt... seminarium i eftermiddag, och sedan hem för middag, och så drar vi.


 Och nån dag ska säkert Erik hitta till Atle-tippen med. :-P


 Hur som... nu ska här packas!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

 Och, i mellan snöflingorna är det väntan, väntan, väntan. Är tänkt att vara en fixardag idag. Lite av ditten, och lite av datten. Erik och jag planerar att köpa en mikro. Och jag behöver växla lite pengar. Och skaffa lite tyg. Etc, etc. Och så ska det läsas inför seminariet imorgon. Och gärna skrivas lite på den där uppsatsen... ja, som sagt... fixardag.
Med snö på.

I övrigt... jag vet inte... funderar på lite av varje, och fixar med sånt med. Borde jaga en del människor, men orkar bara inte. Kan inte saker bara hända ändå? Jo, jag vet. Så är det aldrig. Men man kan väl få önska?

Vad mer? Vet inte... skriver väl mer längre fram kan jag tro. Är lite olika olika dagar med det där.
Men biljetterna hem är i alla fall bokade, och det ska bli så skööööööööööönt.

Så.
Iväg, iväg! Ut i det snöiga Örebro!

Soppa och mackor

Det är lite komiskt...
Jag satt och funderade högt på om jag skulle ta nån macka så här till kvällen, för det är ju gott. Och då började Erik prata om soppor, och jag nämnde nån vi hade hemma. Resultatet: Erik äter mackor, och jag soppa. ;-)

Nä, jag är mycket lugnare nu än jag var förut idag. Tror det intelligentaste i föregående inlägg var det där med kvadraterna. För om både Erik och jag är på dåligt humör så multipliseras det med varandra, och resultatet blir ilska i kvadrat. Eller, andra dagar, när vi är mer positiva, kärlek i kvadrat. Eller glädje i kvadrat.

Hur det blir när vi "drar åt olika håll"...? Tja... konstigt är nog det bästa ordet. Och med det lämnar jag det.

Och flyttar över min uppmärksamhet till soppan.

Ilska, frustration

Jodå, mitt humör går upp och ner som en berg- och dalbana. Förut skrev jag om kärlek och längtan. Det känns främmande nu. Som om det var någon annan som skrev. Ändå kan jag nästan minnas känslan. Men nej, nu är det ilska och frustration. Varför ska det vara så här? Instabilitet i kvadrat. Och kommunikationen går snett. Eller spikrätt åt helvete.
Det är inte enkelt att leva ihop.


Arg.


Frustrerad.


Har iof tårkat tårarna, men det känns inte riktigt som jag är färdig med det heller.


Fan.


Helvete.*morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr*


Funderar på att åka hem i helgen - ett blogginlägg om kärlek och annat Jag börjar få den där känslan i kroppen igen. Känslan av att inte kunna andas. En rastlöshet och ett krypande innanför huden. Otålighet. Längtan. Vad säger det att jag har Freia som skrivbordsunderlägg på den ena datorn och en vy över Anten på den andra? Hemlängtan. Jag vill gå ut i Gräfsnäs. Andas. Röra på mig. Jag vet, intellektuellt, att det även kommer innebära de jobbiga bitarna. Igen, Freia. Hon är väldigt söt, men fruktansvärt jobbig. Och hur mycket jag än älskar henne så kan hon ändå bli för mycket. Och om man inte älskar henne som vi gör... jag kan förstå, med huvudet, men inte med hjärtat. I hjärtat finns det bara plats för kärlek.

 Ska ringa hem ikväll, och höra om det är någon hemma i helgen. Annars är det ju knappast nån idé. Då kan jag lika gärna sitta och sy i källarlokalen... det behövs också göras. Men mina prioriteringar just nu är främst att ta hand om mig själv och Erik. Och i att ta hand om mig själv ingår det att åka hem till Gräfsnäs ibland. Och andas. Med tanke på att jag inte varit där i år än, så.... det är dags nu.

 Nä, man kanske skulle börja fixa lite lunch? Det är dags nu. Föreläsning i eftermiddag.


Vad är en "missing string"? 
 Det är vad det står när jag försöker logga in. Men jag kan överlista dem... med envishet, envishet, envishet. Envishet varar längst.

Annars har jag, efter att ha läst Ylvas inlägg på helalivet.blogg.se lagt lite tid på att kolla vad olika medier rapporterade. Efter ett tag börjad eallt låta likadant. Men det intresserar mig. Dels för saken i sig, och dels för att Ylva är Ylva. Det är inte så man tror att det ska gå till. Vuxna människor förväntas tänka mer. Och det här med härskartekniker. Jag blir lika skrämd varje gång jag ser eller hör om exempel. Det är en sak när man själv kan se vad som händer, och reagera på det. Men om man inte känner igen vad man blir utsatt för? Om man faktiskt går på det, och blir nedtryckt? Visst är det bra att vara analytisk, men det är lätt att förlora tron på den goda människan. Är det verkligen möjligt att trycka ner någon av misstag?
Jo, jag har lämnat Örebro fullmäktige därhän för ganska länge sedan i stycket, och är nu inne på ett mer generellt resonemang. Alla dessa människor som dag för dag kryper ihop och inte tror att de duger. Nä, jag är glad för alla som vågar stå upp och vara sig själva. Det tror jag att mänskligheten vinner på i längden.

Så var det studierna... dagens föreläsning avslutades med en diskussion om IQ-test. Det som fachinerade mig mest var den rädsla som många av mina klasskamrater gav uttryck för. Man ska uppenbarligen inte hålla på att mäta intelligens. Om och om igen var vår föreläsare tvungen att förklara varför det i vissa fall kan vara motiverat att använda intelligestest. Och det var inte ens bara sådana, utan som en del av ett urvalsförfarande. Jo, jag irriterar mig på folk som inte kan förstå saker. Kanske var det därför de var så negativa, kanske de hade - rätt eller fel - en känsla av att de skulle prestera "dåligt" på ett sådant test. Men som sagt... (upprepade gånger på upprepade föreläsningar) det betyder inte att man är en dålig människa. Det betyder bara att man inte passar till vissa typer av uppgifter.


Så, för att sammanfatta dagens inlägg (förutom den bit som rubriken avser): MAN SKA INTE GÅ OMKRING OCH VARA RÄDD. Så vare det för män och härskartekniker, eller för test, eller vad det vara månde.Några test

You Are 22 Years Old
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.
What Age Do You Act?

Lite komiskt, att de kom fram till 22 när jag är 23. Uppenbarligen agerar jag i min egen ålder med minimal marginal.


You've Experienced 60% of Life
You have a good deal of life experience, about as much as someone in their late 20s.
You've seen and done enough to be quite wise, but you still have a lot of life to look forward to.
How Much Life Experience Do You Have?

Tja, jag är ung. Det finns mycket tid kvar.You Are: 40% Dog, 60% Cat
You and cats have a lot in common.
You're both smart and in charge - with a good amount of attitude.
However, you do have a very playful side that occasionally comes out!
Are You More Cat or Dog?

Men jag föredrar i alla fall att umgås med hundar.


Your Personality Profile
You are elegant, withdrawn, and brilliant.
Your mind is a weapon, able to solve any puzzle.
You are also great at poking holes in arguments and common beliefs.

For you, comfort and calm are very important.
You tend to thrive on your own and shrug off most affection.
You prefer to protect your emotions and stay strong.
The World's Shortest Personality Test

Och kort var testet. En enda fråga. Men jag gillar resultatet.
You Are 45% Left Brained, 55% Right Brained
The left side of your brain controls verbal ability, attention to detail, and reasoning.
Left brained people are good at communication and persuading others.
If you're left brained, you are likely good at math and logic.
Your left brain prefers dogs, reading, and quiet.

The right side of your brain is all about creativity and flexibility.
Daring and intuitive, right brained people see the world in their unique way.
If you're right brained, you likely have a talent for creative writing and art.
Your right brain prefers day dreaming, philosophy, and sports.
Are You Right or Left Brained?

Är det möjligt att hamna mer i mitten? 50-50?You Are 48% Cynical
Yes, you are cynical, but more than anything, you're a realist.
You see what's screwed up in the world, but you also take time to remember what's right.
How Cynical Are You?

Realistisk. Vilket fantastiskt ord.


Jodå, det har varigt en tråkig kväll.


Jag svepte runt lite på olika bloggar, lite sådär, slumpvis


 Och då hittade jag lite av varje. Dels en del om mobbing och sånt, folk som attackerar vilt främmande människor utan anledning. Då känns det rätt skönt att de flesta som läser här är sådana jag känner.

 Och så svepte jag förbi en tjejs blogg. Inlägget bara skrek ätstörning. Så jag gick till presentationen. Hon beskrev sig själv som överpresterande och att hon törstar efter uppmärksamhet.

 Jag tycker det är sorgligt att det finns så många kvinnor som mår dåligt. Som inte riktigt kan hantera sig själva. Det är klart att jag inte är perfekt själv, långt ifrån. Men jag äter i alla fall, och blir det för mycket så lägger jag ner något. Och jag är bra på att gråta ut. Ibland, när jag känner att jag behöver det... jag vet precis hur jag ska göra. Det är så skönt. Och jag vet alltid, alltid, alltid att jag har min familj. Som älskar mig vad jag än gör och vad som än händer. Det är tryggheten i mitt liv.

Det var länge sedan jag sov så här dåligt I början var det Eriks fel. Suckar och stönar och när han knäade mig i rumpan. Fast å andra sidan... hade jag redan sovit då så hade jag väl inget märkt. Nä, i natt har jag vaknat, vridigt och vänt på mig otaliga gånger. Kanske är det den bortslösade söndagen som spökar. I så fall kommer jag nog sova lungt i natt. Det kanske jag gör ändå, med tanke på att jag sov så lite... och när klockan ringer klockan sju.... kan ju tala om att jag inte var pigg. Men upp kom jag. Det är fan i mig dagens prestation. Trots allt som är inplanerat.

 Börjar dagen med föreläsning 9-12. Sedan hem för att äta lunch, och så har jag tvätttid 13-16. 16 är det dags för kosym (har förvarnat att jag inte kommer i tid), och när jag ska äta middag vet jag inte. Blir väl nån gång när jag är för hungrig för att fortsätta sy.

 Jaja... jag kommer nog sova gott i natt, som sagt. Lägga sig tidigt...mmmmm....

 *mys*Change of plans Inte blev det nått sytt inte. Men städa... tja...

Idag är en s-dag
 Sy
 Städa
 Spex

 Först först. Det ska sys i lokalen. Denna fantastiska källare. Spex och källare och kulvertar. Man undrar varför... jaja. Jag får i alla fall lite sol med mig på vägen ner.

 Sen när jag kommer hem ska vi städa. Inte lika roligt, men defenetivt lika nödvändigt.

 Men nu ska här ätas... annars blir det varken sytt eller städat. Jag mår bäst med mat i magen.


Det går ganska bra idag


 Inte för att det går fort frammåt, men jag känner i alla fall motivation att göra det jag gör. Och det är ju trevligt. Några ord här, några ord där, till sist blir det ganska många ord.

 Får väl se hur det går efter lunch.