På önskemål - och en massa grattis!

Den här veckan är det möten varenda dag.

Måndag - trafikverket och POP - Stockholm
Tisdag - rundabordssamtal i Västerås
Onsdag - Valmöte spexet - Örebro
Torsdag (idag) - Prod.möte - Örebro
Fredag-söndag - Styrelsemöte Ungdomsrådet - Stockholm

Få se... jag har fått önskemål om att redovisa Oscarsvinnarna. Är inte helt säker på om jag har alla i minnet, men ska göra mitt bästa. Först tänker jag dock rikta ett grattis till alla Örebrospexets nyvalda chefer. Tror det kan bli ett riktigt bra kommande år, när man väl fyllt alla de tyngre posterna.

Valda:
PR-chef 10/11 Teodor Aspman
Klubbmästare 09/10 (fyllnadsval) Therese Carlsson
Manuschef 10/11 Sara Petterson och Niklas Thorstensson
Dekorchef 10/11 Julia Gustavsson
Kostymchef 10/11 Mona Ek
Låtchef 10/11 Sara Petterson
Teknikchef 10/11 Linus Corneliusson
Kapellmästare 10/11 Albin Axelsson
Scenograf 10/11 Johan Holmstedt
Rekvisitaansvarig 10/11 Sofia Widholm
Valberedning 09/10 (fyllnadsval) Johan Holmstedt

Oscarsvinnare:
 • Årets Prestation - Eric Näslund (övriga nominerade: Pontus Engström, Gudrun Skaven Petterson)
 • Årets Kvinna - Emma Jaller (övriga nominerade: Therese Carlsson, Gudrun Skaven Petterson)
 • Årets Man - Pontus Engström, Johan Holmstedt (övriga nominerade: Sebastian Olsson, Samuel Öhlund)
 • Årets Klippa - Entrégruppen, dvs My Paulsson och Ida Lundborg (övriga nominerade: My Paulsson, Ida Lundborg, Marie Löfström)
 • Årets Rookie - Julia Gustavsson (övriga nominerade: Erik Särner, Mona Ek)
 • Årets Överraskning - Joacim Carlsson (övriga nominerade: Pontus Engström, Ronny Pettersson, Therese Carlsson)
 • Årets Gyllene Sanning - Emelie Borg "Ju mindre fetsmink vi tar till Jonnas bröst, desto mer kommer det att räcka till de andras ansikten!" (övriga nominerade: Teo Asman "Like a glove")
 • Årets Floskel - (övriga nominerade: )
 • Årets Nakenchock - Ronny Pettersson & Tomas Barkman (övriga nominerade: Erik Rydell & Fredrik Carlsson)
 • Årets Improvisation - Stefan Mattson "Skiter väl jag i" som svar på publikens begäran om omstart (övriga nominerade: Emelie Borg (namedroppings), KM (fixar sittningsstrul))
 • Årets Gyckel - Axel Jacobsson (övriga nominerade: Therese Carlsson, Frida & Jocke, Erik Rydell)
 • Årets Glitterpitt - Marina Wiktorsson (övriga nominerade: Erika Björkkvist, Teo Aspman, Sebastian Olsson)
 • Årets Hångel - Marie Löfström och Pontus Engström
 • Årets Tabbe - Linus Corneliusson och Eric Näslund (finnes på DVD:n, men Erics röst gick ut i salong när han rabblade Erikar, och genererade ett försiktigt "ja?" från kör-Erik)
 • "Årets" ÅSK-award - (Årest största känsla) Samuel Öhlund (övriga nominerade: Årets snyggaste koverband - Inspirationsbandet, Årets superkoordinationsförmåga - Erik Särner)
 • Årets bästa Oscarskostym - Frida Arnesson och Marina Wiktorsson (som Asterix och Obelix)

Det kan hända att jag glömt några nominerade (den som har koll får gärna meddela, så rättar jag), men jag tror inte jag blandat bort vinnarna iaf. :-)


Ja, grattis till er alla i alla fall!

Bra val av personer på personvalen, och väl värda Oscarsvinnare!

*stor kram*Jag är trött nu. Det börjar märkas att...

Jag är trött nu. Det börjar märkas att det varit en natt utan sömn, följt av en tidig morgon. Jag har haft en fantastiskt trevlig dag i Stockholm, och sen väntar en fantastisk kväll i Örebro. Almedalsgruppen har haft möte inför sommarens vecka på Gotland. Sen blev det lunch i gröngräset i Hagaparken. Mycket trevligt. Därifrån bar det ner i den mörka underjord som kallas tunnelbanan. Trivs verkligen inte med den... Nu sitter jag i alla fall på tåget på väg mot Örebro. Ikväll blir det Oscarsgala, med allt vad det innebär av kändisar, glitter och glamor. Jag har ännu inte bestämt mig för klädsel. Vi får se!


God morgon!

Tja... vad ska man säga... just nu är det rätt ok. Men jag vet att nattens brist på sömn kommer att straffa sig innan dagen är över. Jag lade mig för sent... det är första misstaget. Och då hade jag i alla fall inte hunnit med allt jag tänkt mig. Nå... väl i säng så... "Imagine", fast bara pianoslingan. Den är väldigt enformig, har ni tänkt på det? Försökte slumra in, men... det gick inte så bra. Gick upp igen, och hämtade mina gula. Då gick det bättre. Precis när jag nått det där avslappnade stadiet precis innan sömn så tände Erik lampan. Inte uppskattat. Trött som jag var, och väl vetande hur tidigt väckarklockan skulle ringa... inte var jag trevlig i alla fall. Och så har natten sett ut... jag har slumrat in... vaknat av diverse musik (fast bara pianoslingor av låtar)... slumrat lite... från klockan fem har jag egentligen inte sovit alls. Jag har blundat, tittat upp igen på klockan, insett att det  bara gått en minut, blundat igen... osv Klockan sex gav jag upp och gick upp. Väckarklockan var ställd på halv sju.

Nu är det tid att packa ihop det sista, för en tur till Stockholm och möte med Almedalsgruppen. Därefter blir det att ta tåget hem, och ikväll är det Oscarsgala. Det ska bli tokigt roligt! *längtar*

Nåväl... ännu en dag...

Vi ses!Det var länge sedan jag bloggade nu, men ...

Det var länge sedan jag bloggade nu, men jag tror att jag kommit på ett sätt att låta det bli mer frekvent. Det är helt enkelt mycket just nu. Många möten, många diskussioner att ha koll på. Men allt ordnar sig till det bästa. Ser för övrigt mycket fram emot Oscarsgalan på lördag. Älskade spex!