Mer sånt, så blir det kanske mindre sånt

Läser idag på sr.se att konsertarrangörer blir bötfällda för att ha överskridit tillåtna ljudnivåer. Här kan du läsa artikeln. Jag tycker det är jättebra att de blir bötfällda. Det är generellt sett alldeles för mycket ljud i samhället, och vi måste bli bättre på att ta hand om oss själva och varandra. Så jäkla kul är det inte med permanent nedsatt hörsel, eller ett konstant pip... eller någon av de andra skador hörseln kan få.

Var rädda om er, helt enkelt!

Dags för djupdykning, ses i april!Tja... mer eller minde i alla fall. Imorgon blir det en fullspäckad dag. Mycket på agendan, men bara kul. Förmiddagen ägnas åt referensgruppsmöte för projektet "Arbetsmarknaden för döva och hörselskadade", riktigt spännande projekt, och kul att få inblick. Sen är det förståss kul att få tycka saker också.
Sen har jag lite delade funderingar om det här med lunch... var, när och hur.
Klockan två är det i alla fall dags för ett möte på campus. Förhoppningsvis kan det bli bra. Måste bara... kolla av läget först. Nå... det borde bli bra, om inget oväntat händer.
Sen... ska jag nog se till att lägga lite tid hos dekor och kostym. Det är inte många dagar kvar nu...
Och så ska vi ha ett styrelsemöte klockan 18.00. Jag är lite osäker på hur vi tänker det här, om det är ett extra styrelsemöte med ekonomin som största och i stort sett enda punkt, eller om vi tänker ha ett ordinarie möte.

På fredag går vi in i aulan (äntligen)!
Lördag och söndag är pysselhelg. Sen börjar aulaveckan, och det blir genomdrag varje kväll, repande, sistaminutenbyggande, riggande, tejpande och fixande. Precis så där som det ska vara i slutet av spexperioden.

På torsdag har vi generalrepetition, på fredag blir det premiär, på lördag galapremiär och fest.
När jag ska hinna sy klart min klänning vet jag inte riktigt...

Sen kommer ytterligare två veckor av spexföreställningar. Som jag längtat efter dessa dagar, det är inte riktigt klokt.

Och när spexperioden väl är över, och aulan återställd till sitt vardagliga utseende... då är det den 28:e mars... ett fåtal dagar innan april. April, april... det känns så avlägset, men det är så nära.

9 dagar kvar till premiär. Here we go!

Mitt horoskop för mars


Skytten

Ditt horoskop för mars

01. mars 2010

 

 

Med solen i konjunktion med skyttens planet - jupiter - i början av mars, känner du dig på ett expansivt och optimistiskt humör, och söker att förbättra och utveckla hem- och familjelivet. Det finns en känsla av att du har plats till hur många som helst i ditt hem, och att de människor som befinner sig där nu förhöjer din livskvalitet. Att känna sig expansiv är dock inte detsamma som att känna sig trygg i hem- och familjelivet. I själva verket kan du vara mycket intresserad av förändring nu, och när världen kallar, kan det innebära att du funderar över en flytt eller ett radikalt miljöombyte. Detta kan påminna dig om drag du gjorde så långt tillbaka i tiden som 1997, när du också var beredd att förändras genom att experimentera. Just nu är sådana förändringar av sådan art att de främst påverkar din boendemiljö och medför en stark drift att få till stånd kreativa initiativ som stärker ditt eget oberoende. Detta kommer som en överraskning för mer traditionellt sinnade släktingar och familjemedlemmar. Händelser runt nymånen den 15 mars kommer att ge dig en försmak av det slags förändringar som kan bli av hemma. Detta är en tid när oväntade händelser uppstår, som kanske leder till en plötslig resa. Människor tenderar att missförstå varandra och göra mycket impulsiva drag grundade i bristfällig information, så var försiktig.

 

 


 

Ovanstående horoskop har jag fått via en Facebookapplikation. Jag har alltid varit lite road av horoskop, men tror egentligen inte alls på dem. Men jag tänkte ägna lite tid åt att analysera mitt marshoroskop.


"Du känner dig på ett expansivt och optimistiskt humör, och söker att förbättra och utveckla hem- och familjelivet." Njae... mitt hem kommer jag inte se särskilt mycket av under den kommande månaden, eftersom vi kommer att bo i aulan. Men om man ser aulan som hemmet, då kan det ju ha en viss sanning. För där känner jag mig helt klart på ett expansivt och optimistiskt humör. "Det finns en känsla av att du har plats till hur många som helst i ditt hem, och att de människor som befinner sig där nu förhöjer din livskvalitet." Jepp, det är bara att fylla aulan! Och är det några som förhöjer livskvalité så är det årets spexararmada! "Att känna sig expansiv är dock inte detsamma som att känna sig trygg i hem- och familjelivet. I själva verket kan du vara mycket intresserad av förändring nu, och när världen kallar, kan det innebära att du funderar över en flytt eller ett radikalt miljöombyte." Intetsägande bladder... jaha, liksom. "Detta kan påminna dig om drag du gjorde så långt tillbaka i tiden som 1997, när du också var beredd att förändras genom att experimentera." VT97 gick jag i sjuan, HT i åttan... jag var inte särskilt benägen att exprimentera på den tiden. Jag åkte till skolan, gick på alla lektioner, åkte hem, pluggade, och inte så mycket annat. Dessutom var jag på den tiden rädd för att tilltala folk jag inte kände. Så... eh, nej, helfel gissning av horoskopskribenten! "Just nu är sådana förändringar av sådan art att de främst påverkar din boendemiljö och medför en stark drift att få till stånd kreativa initiativ som stärker ditt eget oberoende." Jasså? Ja... eller jo... va? "Detta kommer som en överraskning för mer traditionellt sinnade släktingar och familjemedlemmar." Vilka då? Erik? Men han är ju också skytt, så han borde ha samma horoskop som mig... "Händelser runt nymånen den 15 mars kommer att ge dig en försmak av det slags förändringar som kan bli av hemma. Detta är en tid när oväntade händelser uppstår, som kanske leder till en plötslig resa." Ligger premiären den 12:e nära nog till nymånen? Vilken slags händelser kan vara oväntade? (Och ja, jag sitter och försöker förutse dem.) Nå... jag får väl återkomma om ett par veckor ifall något oväntat uppstår! "Människor tenderar att missförstå varandra och göra mycket impulsiva drag grundade i bristfällig information, så var försiktig." Är det inte alltid så?

 

Jaja, horoskop är ett lagom kul nöje som inte ska tas för allvarligt på. :-)

 

*kramar om alla mina vänner*

*kramar om min älskade familj*