Många intryck, de är så söta HRF är söta, och dem träffar jag imorgon. Dags för årets första styrelsemöte för Förbundsstyrelsen.

 Låtgruppen är söta, men kommunikationen går inte alltid smärtfritt till och från gruppen. Önskar det fanns mer jag kunde göra där. Men nu är det bara att vara så stödjande det går.

 Ungdomsrådet är också söta. Vi hade ett fantastiskt bra möte uppe i Lindvallen. Bra diskussioner, bra beslut, bra backar att åka i. Trångt och mysigt i stugan, särskilt på dagarna när vi hade möte. Bra med rum. Breda nästan tomma backar. Mycket härligt på en helg.

 Idag har det varit studentmässa, biljettsläpp. Vi lyckades sälja en del biljetter, och så har vi pratat med tyskar. På kvällen var det låtgruppsmöte. Vi är ett bra gäng, och bra texter blir det.

 Annars längtar jag till lördag, ska bli kul att se hur allt hänger ihop och vad som är kvar att göra. Få lite överblick över produktionen. Ska bli kul att höra våra låttexter, att se lite koreografi, att se kostymerna mot dekoren, att se vad som är på G egentligen. En process ska ju i regel mynna ut i ngt. Var i processen vi ligger är nog lite olika.

 För övrigt är
Örebrospexets nya produktionssida helt fantastiskt cool. Det går att beställa biljetter där också.

 Nä, nu är det dags att stänga ner snart, tid att förbereda inför morgondagen och resan till Stockholm.


För många föreningar på för lite tid

Men jag har ju valt det själv. I stort sett.

Den här helgen är det spexet som gäller. Pysselhelg, massa kostymande, och så lite låtande runt i kring.

Nästa helg är det UH, och veckan därpå HRF och så spexet. Och det är årsmötesplaneringar, kongressplaner och annat. Det är snart provföreställning, snart premiär. Min helger är som vanligt bokade och dubbelbokade och fyllda.

Ska roa mig med att skriva scheman nån dag.

Dagens tips: Blood and chocolate

Nästan så jag ångrar mitt tidigare inlägg

Åtminstone de delar som rör min sambo.

Historien i sig är inte så rolig, så låt oss bara säga att det rör lite för mycket iver. Synd dock. Men lite mat i magen och nedlugning senare tror jag det är helt ok ändå.

Dags att göra listor igen?

Får väl se, får väl se.

Eriks föräldrar kommer idag. Ikväll. Stannar över natten och åker imorgon. Planerna är mer än lösa. Men det är Eriks...

Apropå Erik så är han bra söt... han fick ett SMS om att han kan hämta ett paket på Konsum. Omedelbart gick han upp i högvarv av iver och rusade iväg. Han debatterade faktiskt huruvida han behövde ta på sig kläder innan han gick. Det är 5-6 grader ut och blåser något tokigt. Say no more.

Dags att återgå till dagens alla småprojekt. Några avklarade, fler kvar. Lite lunch nu nånstans också, kanske?

Det ordnar sig. Det ordnar sig.

Tillbaka i Örebro

Känns så skönt. Skönt att vara tillbaka i lägenheten igen. Efter en vecka hos Erik i Uppsala, ett par dagar i mormors lägenhet i Stange och en vecka i Gräfsnäs. Efter jul, extra jul och nyår. Skönt att vara hemma. Det har varit trevligt att träffa släkt och familj igen, och ett par nya bekantskaper av det fyrbenade släktet... skönt att vara hemma.

I natt ska jag sova i min egen säng. Dubbelsängen som Erik och jag köpte.