Det är skönt att röra på benen

Vad kan man säga... Rebecka ploppade upp på MSN, och föreslog en promenad. Väldigt skönt. Vi har gått runt delar av Brickeberg, och så Brickebacken. Och pratat om allt möjligt, mest spex. Mycket SM. Och provföreställningen och festen i lördags. Och jubileet. Mycket är det som är på gång.

 Kom på att jag lovat skriva ett par texter etc. Får väl börja fundera på det en dag.

 Nu... jag vet inte... kanske lite plugg?

 Ska kolla några saker. Och ringa lite samtal. *suckar* Så lite tid och så mycket att göra. Man måste ta hand om sig själv också.Ny vecka, nya problem Men avslutningen på den förra var i alla fall HELT FANTASTISK. Först provföreställningen där man fick se hur allt hänger ihop. Inte för att vi är klara, långt ifrån. Men det syntes att det kommer bli sjukt bra. Och så festen, festen, festen. Det är inte varje dag man får gå på kungligt bröllop. Särskilt inte ett där prästen blir sjuten och alla bara fortsätter som om inget hänt. Och så bröllopsmiddag med nio rätter. Och alla var utklädda till kungligheter, dessutom med dresscross. Själv var jag kronprins Felipe av Spanien. Fick bassning av min "far" för att jag inte hade slips. :-) Det var en härlig lördag.

 Den här veckan... började igår. Började dåligt. Så illa att jag stannade hemma från föreläsningen. Idag däremot tänker jag gå ner. Måste lämna in en bok, och fixa ett par andra saker också.

 Annars... jag försöker hålla sakerna flytande,  men jag vet inte. Får mest panik.

 Imorgon ska jag jobba mer med uppsatsen. Det var länge sedan sist.Fokus: morgondagen


 Hur jag över huvud taget lyckades komma med något intelligent på seminariet idag... dels mådde jag dåligt. Jag är helt klart inte frisk, men vad det är med mig vet jag inte. Men framförallt  så har hela mitt fokus idag legat på morgondagen. Och imorgon, då har jag INTE seminarium.

 Imorgon, ser ni, då är det dags för provföreställning. Vi ska få se hur allt hänger ihop och hur långt vi har kommit egentligen. Jag ser mest fram emot musiken. Jag vill se hur skådisar och dansare passar ihop, hur texter och koregrafi passar etc.

 Vi börjar väl med lite allmänt pyssel etc, och så ska det fotograferas, ätas lunch, se själva föreställningen, packas ihop igen. Och på kvällen är det FEST.

 Hur som helst, imorgon blir en bra dag.

 Kanske ska skriva ett litet protokoll ikväll...En alltomslutande trötthet


 För korta stunder i taget lyckas jag uppmana energi nog att göra något. Men sen orkar jag inte mer. Hur man ska få något gjort då vet jag inte... jag skulle behöva jobba på hela dagarna, men jag har ingen ork... Besvärligt. Jag har försökt med järn, C-vitaminer, promenader i solsken. Inget hjälper. Så nu är frågan... hur? varför? när? jag vet inte... strunt samma. Det blir säkert bättre snart.

Studentmässa Jorå, idag var det ännu en gång dags för studentmässan. Den som sker i början av varje termin. På höstarna brukar vi försöka få folk att gå med i spexet och att köpa biljetter till nolleföreställning. Och så här på vårarna är det biljetter till föreställningsperioden som gäller. I år spelar vi 3-17 mars. I Churchill's hemliga tjänst eller Man krigar bara två gånger. Det kommer bli superbra. Förutom att ha pratat med prefekter gula serum-människor och två små söta asiatiskor och alla andra som passerar ett mässbord på fyra timmar (tro mig, det är många) så tåg jag också en tur runt de andra borden. Har nu plockat på mig anteckningsblock, tandborste och tandkräm, nån slags cyckellyse, massa godis och diverse pennor. Samt en del foldrar och sånt som antagligen kommer slängas. Gav adressen till folktandvården till Erik så han kan fixa det.

 Har också träffat min handledare för C-uppsatsen. Blir nog bra. Funderar på att sätta av nån veckodag (en eller två) per vecka tills jag blir klar. Känns inte som att det är jättemycket kvar. Vet ju vart fokus ligger.

 Ikväll är det styrelsemöte med spexstyrelsen som gäller. En del intressanta diskussioner väntar och, ja... det blir nog bra. Får väl hålla ett öga på mailboxen också. Skulle väl tycka att om man ska ändra tid så sent innan så är det nog en bra idé att ringa runt snarare än att skicka ett mail. Jag har sett det, men jag svarar först när jag sett hur andra reagerar. Det är inte som att jag är svår att få tag på liksom. Finns både telefon och MSN. Mmm... blir nog bra.

 Hur som helst... känner mig ganska trött, men det ger sig väl. Ska recharge lite, och så middag.

 

En härlig helg (lång text som även innehåller uppmaning och tävling)Jag säger bara det:
SKIDÅKNING ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Har haft en mycket härlig helg. Förutom att tågresorna är löjligt långa till och från Åre (kunde det inte ligga närmre?) och att SJ givetvis var över en timma försenat på vägen upp så har allt varit mycket bra.
Erik och jag packade på onsdagen, och gav oss iväg på tåget som skulle ha gått ca halv tio på kvällen. Tjugo minuter försenat var det då. Vi åkte mot Stockholm, försöker ta det lungt, vet att det är en lång resa över hela natten. I Stockholm står tåget stilla. I en timma. I väntan på förare fick vi veta när Erik ringde en av sina kompisar som väntade på Uppsala station. Jaja, när tåget väl rullade iväg så... tja... det tar sin lilla tid att åka norrut. Förbi Uppsala, Gävle... många ställen. Be mig berätta om han som skulle till Göteborg när du ser mig, det är en ganska kul story. Mest för att det är helt knäppt. Den här helgen var också den helg då jag för första gången skulle träffa Ida och Benny, två av Eriks kompisar. Så när Erik hittat dem i en annan vagn strax efter Uppsala kom de nyfiket med honom för att spana in mig... gissa vad som hände! 5 poäng till den som först gissar rätt, inga svarsalternativ. Hur som helst så fick de se mig senare. Väl i Åre var det den där biten med liftkort och utrustning. De flesta skulle hyra, men några hade förbokat, så efter att vi lämnat packningen i förvaringsslåp på stationen var det mycket krånglande innan vi kom ut i backarna. Men till sist så! Skidåkning, skidåkning, skidåkning. Äntligen kunde jag umgås med Eriks vänner på ett avslappnat sätt. Jag var i en miljö jag trivs i, som jag kan hantera. Mina slalomskidor och jag har nu utforskat Åre. Maravilloso. På kvällarna var det bastu, lekar etc... jag ber om ursäkt till Pontus och Fredrik för SMSn, samt till Rebecka för telefonsamtalet. Men kul hade vi.
Igår åkte vi hem. Tåget gick tjugo i tolv från Åre, och vi var i Örebro nio på kvällen. Inga förseningar, faktiskt. (Ja, trots att det fortfarande var SJ). Så gick vi till ICA för att handla det viktigast inför dagens frukost, och väl hemma... Massor av post (mest reklam), massor av mail (mest SPAM) och så sova, sova, sova.

Idag på morgonen har jag sovit oroligt. Vaknat till och från och tittat på klockan. 4, varför är jag vaken nu? 4.10, vaknade jag nu igen? 5, en stund kvar att sova, 6, sova mer, sova mer, sova mer. 7, dags att gå upp.

Idag blir det föreläsning, och så ska jag storhandla. Ikväll blir det affischering, och så ska det delas ut tischor. Kul!

Det märks att vi är en av skolans största föreningar (exakt hur vi ligger till just nu vet jag inte) Igår var en sån där dag då det var spexare överallt. Jennifer (föga förvånande då vi denna termin är på samma kurs), Maria, Malin, Linda (som jag gjorde sällskap över hennes lunch), Rebecka (fast det var en dubbelgångare). Men på kort tid blir det många.

 Idag ska jag också ner till campus. Blir föreläsning, lunch med Erik, nån form av informationstillfälle, och så hem för att packa. Vi åker ju till Åre i natt. Blir nog bra (vet att jag var negativ igår, ibland behöver man bara få det ur sig, så man kan bli positiv igen).

 JAG SKA ÅKA SKIDOR!

 MMm, mina trogna röda och vita skidor och pjäxor. Tror pappa skickade med mammas stavar dock. Men det gör inget, för de är likadana som mina. Nä, det ska bli skönt att få känna snö, fart och kontroll. Jag älskar verkligen att ge mig ut i backen.

Mot Åre imorgon, tillbaka här på söndag kväll    Vet inte riktigt hur jag ska få det att passa med mina studier. Eller hur det ska gå med ekonomin.  Känns även som att planeringen är helt... *välvalt censurerat ord* Vi ska komma fram på torsdag morgon efter en hel natt på ett tåg. (Jag som är så hemsk innan frukost, och om jag inte får sova... *bävar*) Men stugan kommer vi inte in i förrens 15, så bagaget ska stå... på stationen medans vi åker skidor. Jag försökte styra upp matplaneringen, men blev nedröstad på det mesta. Nåja, trots den usla planeringen (hade jag varit den som initierat det hela hade det sett HELT annourlunda ut, och jag hade valt annat sällskap) kommer det säkert bli trevligt. Om inte annat så ska det bli skönt att få komma ut i backen. Och för resten av tiden finns det ju böcker. Jag ser verkligen fram emot att spänna på mig skidorna igen. Kanske kan åka till Sälen nån gång när mina föräldrar åker dit med, om det nu blir nån snö där. Enklare, billigare, och rutinen invand sedan MÅNGA år tillbaka.

 Jag vet inte... det känns som om jag svamlar lite, men... ärlighet varar längst sägs det ju, och just nu är jag svamlig. Och negativ. Fast med längtan i benen. *konstigt*

 *borta*Precis vad jag alltid misstänkt
Rubriken syftar till testet nedan.

I övrigt är det pysselhelg i helgen, vilket innebär bara spex, bara spex, bara massor utav spex. Det är trevligt. Igår kom det över lite folk, och vi såg på film (EuroTrip) och spelade charader, där mitt lag förlorade stort. Men, men... Det är mycket med det jordiska.


Nu ska jag läsa lite innan det är dags att dra ner till campus.Your Brain is 40% Female, 60% MaleYou have a total boy brain

Logical and detailed, you tend to look at the facts

And while your emotions do sway you sometimes...

You never like to get feelings too involved

What Gender Is Your Brain?


Och apropå när känslor blir involverade. Det är så mycket enklare att såra eller bli sårad. Ibland måste man utsätta sig för den risken, för det är inte mänskligt utan känslor. Men jag är fortfarande typen som mest håller mina känslor för mig själv, och så släpper ut dem i min ensamhet. Jag mår bättre så.


Och hela min omvärld behöver faktiskt inte veta precis hur jag mår heller.Man kanske ska hålla sina läsare på halster? Ibland hoppa över en dag för att se om de går in oftare av otålig väntan på nästa inlägg?

 Eller så kanske man inte ska skriva något om man inget har att skriva?

 Eller så fortsätter jag som jag gjort, skrvier när jag har tid, lust, ork, engagemang... Ja...

 Hur som helst... det har småsnöat lite ett par kvällar. Mysigt. Vore ännu bättre om det kom mer. Riktigt vräker ner snö så att allt blir vitt, vitt, vitt. Ah.... snö gör mig på bra humör. Men å andra sidan åker Erik och jag till Åre på onsdag. På kvällen går tåget, på morgonen är vi framme, och sedan är det backen som gäller. Mina trogna skidor har plockats upp från Gräfnäs och står nu i förrådet där nere. Det ska bli roligt. Så får vi se om Erik och jag "matchar" i backen. Om vi trivs i samma sorts backar, och om vi håller ungefär samma tempo. Vi åker med Eriks kompisar, delar en stuga. Dyyyyrt blir det, men hallå! Skidåkning! Snö! Det är det värt. Trots tågbiljetter, boendekostnader etc.

Idag har jag, som jag skrev igår, bara tagit det lungt. Har läst lite Harry Potter på förmiddagen (I'm rereading) och tänker krypa ner i badkaret snart. Slappna av. Njuta.

Jaa. Det är ok att bli avundsjuka nu ;-)

*myyyyyyyyyys*Imorgon ska jag vara LEDIG Ta det lungt, bara mysa.

 Om jag inte får mail, förståss, men... det känns inte så troligt. Inte just DET mailet iaf.

 Hursom... ska försöka roa ner mig inför helgen. Är ju pysselhelg på ingång.

 Och på måndag börjar det ny termin.

 

Motivationen går upp och ner  Jorå... ena stunden kan jag skriva hur mycket som helst för att i nästa bara stirra på skärmen. jag jobbar på hela tiden, men ... jag vet inte. Jag kollar mailen för vartannat stycke, och delvis hoppas jag på att inte ha fått något, för om jag får något så behöver jag nog ta tag i det... *suckar* Jaja... å andra sidan är det bra att veta hur mycket man har kvar att göra egentligen. Så... jag jobbar på, helt enkelt.

 Allt medan motivationen åker berg- och dalbana.

 Livet är... jaja...


 Imorgon ska jag ner till campus för registrering till nästa kurs. Bra att kallelsen kom idag. Bra att de är ute i god tid. Bra att det står på hemsidan, så man i alla fall hadde en chans att veta om det i förväg. Jo, jag har vetat länge, men alla har inte samma koll som mig. Jag vet. För jag har träffat dem. De som inte förstår varför de inte kommer in i datorsalarna i Forum längre eller som inte vet var man hittar gamla tentor. Så hellre att skicka ut samma information om och om och om igen. För det finns verkligen människor som inte fattar. Människor som i övrigt är rätt intelligenta. Och så är det bra att vara ute i god tid. För det finns människor som gillar att planera saker i förväg.Jag är BÄST


 

   Fick just ett mail.


Hej,

jag har nu gått igenom din komplettering. Med den är du godkänd på delkursen.

Mvh
Jan Inge Jönhill


 Så nu är det bara uppsatsen kvar. Inte så bara kanske, men det är något som jag har kontroll över.

 

Jag och 50 andraVar inne på studera.nu för att se hur det gick i andra urvalet. Inte för det... kurs inom program=platsgaranti, men det är ju bra att kolla så inget misstag gjorts. Hittade där även information om hur många som antagigts. 51. Så det blir jag och 50 till under vårterminen. Och jag som tycker att den här terminen varit så skön, med 16 i klassen. Även om nu på slutet med uppsatsarbetet kännts lite ensamt...

Men 50. Det är inte så många, om man betänker hur illa det skulle kunna vara. Klasser som bara får plats i aulan. Klasser som inte ens får plats i aulan. Och klasser som går in i nått av lärarnas konferensrum. Skillnader.

Nåväl. Ska väl jobba lite mer, så jag blir klar med den här terminen den här terminen. :-DÅngest  Jag läser ett gäng bloggar på regelbunden basis. Man får lära sig så mycket om dem man läser om. På något vis är det enklare att vara ärlig och utlämnande i text. Jag vet ju inte heller vem som läser. Utom när jag får respons på något jag skrivit. Det är kul.

 Men det är mycket ångest runt omkring mig just nu. Många som har mycket att fundera på, som inte alltid mår så bra. Önskar att jag kunde vara där för er alla. Önskar att jag kunde vara en famn att krypa in i. Tyvärr kan jag inte det. Jag ser knappt människor utom Erik om dagarna för jag sitter hemma och har ångest över min uppsats. När jag inte sitter hemma och skriver febrilt.

 För övrigt... förkylningen har nästan släppt nu, jag är fortfarande lite snuffsig, men det räknas knappt. Idag skulle jag inte tveka att träffa folk, för snuffs smittas inte. Och inte sätter det sig på orken heller. Idag skulle jag nog höra vad folk säger.
 För övrigt har jag fått en massa motioner i mailboxen idag. DET är roligt. Äntligen närmar sig årsmötestiderna. Jag lägtar. Kalla mig tokig om du vill, men jag längtar.
Test är kul

Which Fantasy/SciFi Character Are You?


Så här fick jag:Yoda


A venerated sage with vast power and knowledge, you gently guide forces around you while serving as a champion of the light.

Judge me by my size, do you? And well you should not - for my ally is the Force. And a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us, and binds us. Luminescent beings are we, not this crude matter! You must feel the Force around you, everywhere.

Yoda is a is a character in the Star Wars universe. More Yoda information is available at the Star Wars Databank.Du kan göra testet här:

http://www.tk421.net/character/Vilken hund är du?


Bullmastiff

Bullmastiffen är en muskulös och kraftig hund, stark utan att verka klumpig. Den skäller sällan och har inte så starka jaktinstinkter. Bullmastiffen kanske ser lite ruff ut, men det är inte en hund som är trolig att bita människor. Tvärtom så är bullmastiffen en fantastisk sällskapshund. Bullmastiffen har aldrig blivit använd i flock utan har alltid arbetat ensam. Detta gör att den har utvecklat en hög grad av självständighet. Denna självständighet gör att bullmastiffen har en stark självtillit och är väldigt trygg i sig själv. Bullmastiffen har ett mycket kärleksfullt lynne samtidigt som den är psykisk stark. I en familjesituation anpassar den sig lätt till familjens rytm. Den är inte så beroende av fasta rutiner. Bullmastiffen är glad och utåtvänd mot vuxna och barn och är en lugn och behärskad familjemedlem.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0
På något vis känns det passande. Särskilt när det gäller hunden. Även om jag inte är så muskulös ;-)

Jahopp Håller för tillfället på att ladda ner ett program. Hoppas verkligen att det finns någon form av avinstallations...vad-det-nu-heter sen, för jag tror inte att det är något jag har råd att behålla på sikt. Jättebra med gratis prova-på, men... nåväl.

 Annars jobbar jag väl på med uppsatsen. En liten bit i taget. Tänkte kom en ganska stor bit frammåt idag.

 Men trött är jag. Har aldrig varit morgonpigg, och kommer nog aldrig bli det heller. Det pratas om morgonpigg eller kvällspigg. Jag är nog förmiddagspigg.

 Nä, tillbaka till skrivandet!Jobbar på, och börjar se ljusningen Kom på varför jag behöver vissa saker nu... så nu väntar jag på ett mail med information om hur jag gör. Tänkte fixa det innan jag går och lägger mig, men nu funderar jag på att börja med det imorgon istället.

 Mår bättre än i morse i alla fall. Efter att ha jobbat på och faktiskt kommit någon vart mår man alltid bättre.

 Så... det går frammåt. Inte så snabbt som jag vill, men ändå... jag ska jobba in lite mer, och få det bra, och fixa lite saker imorgon.

 Jag tror fortfarande att min planering ska hålla. Förhoppningsvis.

 Natti, natt!

 *kollar mailen en sista gång*


Jag har ingen röst


Det känns lite underligt, men faktiskt ganska skönt. Behöver inte anstränga mig för att göra mig hörd, och det är vilsamt att inte behöva prata. Fast det blir lite jobbigt om telefonen ringer... får väl låta Erik leka tolk, eller använda texttelefonen...... eller nått... jag vet inte. Förhoppningsvis ringer helt enkelt ingen. Varför skulle de göra det?         

Mår inge' bra. Inte alls bra faktiskt.

 Vaknade... tänkte gå upp... orkade inte. Bestämde mig för att jag i alla fall skulle gå upp innan tio. Gjorde många tappra försök med hejdade mig på grund av frysattacker. Tog till sist med mig täcket upp ur sängen (känner mig väl lätt tveksam på om man verkligen kan räknas som uppstigen om man går inlindad i ett täcke, men jaja). Tog en VARM dusch. Och så kläder.... jag fryser inte riktigt lika mycket nu, men jag har ingen röst och så huvudvärk. Och det beror inte bara på att jag kraschlandade på Eriks armbåge innan jag gick upp.

 Så... jag mår inte alls bra.
Annars är tanken att jag ska arbeta mera på min uppsats idag. Och så diska. Och ser du mig leka med något dumt spel så stoppa mig! Idag ska jag vara vettig, nästan hela tiden. Förutom när jag tycker synd om mig själv för att jag är så förkyld.

Annars börjar tankarna röra sig om spexet igen. Nästa helg är pysselhelg, och det börjar bli dags att sätta fullaste fart. Och så är det en del andra saker jag behöver fixa och trixa med inför UH:s årsmöte. Ska dra igång med det snart också. Runt nästa helg eller så ;-)

Over and out. Eller nått, hostande, snörvlande och annat skoj. Som tur är så är det bara en förkylning. Och de går över. :-PDagarna går

Dreams   Jag har så mycket för mig. Så mycket annat än det jag egentligen borde pyssla med. Jag vet inte... det blir nog bra. Det går ju frammåt även med det jag ska göra. Typ uppsatsen och så. Får väl se hur det blir sen. Blir spännande att se hur många seminarier som kommer snart och hur många som dröjer. Vad alla andra kommer fram till. :-)

 Jaja, det ordnar sig. Jag har förhoppningar, jag har drömmar. Jag har tro på mig själv.


*kram*Vardagen kommer snabbt
  Tänkte på det innan jag somnade igårkväll.

 Tänk vad fort vardagen kommer. Då man lägger mer energi på att vara irriterad på hur lägenheten än att bara bry sig om varandra. Sorgligt egentligen, men kanske nödvändigt. Man kan nog inte gå omkring på rosenskrimrande molnfluffar för länge åt gången. Jag kan i alla fall inte det. Är väl för pragmatisk.

 I övrigt... även idag är det uppsatsen som gäller (surprise, surprise). Det blir nog bra i slutändan.

 Vad finns det mer att säga? Fick ett mail igår, det var kul. Ska se vad jag kan göra åt det...... :-)

Fixardag
   Har varit nere på campus för att hämta ut metodtentan som blev klar innan jul. Hade varit roligare om jag kunnat läsa alla kommentarer, men det viktigaste framgår dock.... jag har fått G. Passade på att lämna in kompletteringen till teoritentan också. Får väl se hur lång tid det tar att få den rättad den här gången.

   Var förbi kår-korridoren också och fick Markus signatur på extra-årsmötesprotokollet. Fattas bara Josefin.


   Längre fram ska jag fixa lite i pärmen på kontoret. Men jag måste vänta tills kåren är öppet, så jag kommer in. Jaja, det ger sig. Ingen brådska.

   I övrigt jobbar jag på med min uppsats (ja, fortfarande).
Jag vill kramas Men inte finns här någon att kramas med. Orättvist. Jag vill ju bara ha lite närhet.

Nåja... Erik kommer hem i eftermiddag. Han är nog inte så nödbedd. Fast jag är förkyld. Så tät i näsan att det är svårt att andas, och en hals som... ja...Annars... sängen är bäddad. Med överkast och allt. Tänk så mycket mer ordentligt det ser ut bara på så lite. Och Eriks julklappar ligger där så fint... brevid posten. Tror han uppskattar presenterna mer... men jag vet ju inte vad det är i hens brev. Men ja.... paketen har jag koll på ;-)När jag kom hem till Örebro i lördags låg Rabalder i brevlådan. Det är en rolig tidning. Särskilt när jag till min stora förvåning hittade mig själv på framsidan. Det var jag liksom inte beredd på. Inte någon stor bild, mind you, men... ändå. Och när jag hittade artikeln och bildtexten... :-) Jaja, det är inte fel. Det är bara inte så jag skulle beskriva situationen. Vilket tyder på att jag lyckades. Åtminstone bitvis.... Det egentliga syftet blev inte uppfyllt.
I övrigt... jobbar på min uppsats som vanligt. Börjar faktiskt komma någon vart, men jag ligger fortfarande efter min planering, vilket är surt, eftersom det snart är en ny termin då jag kommer ha andra saker att arbeta med. Vore ju bra att bli klar med den här terminen först liksom. Så det är bara att jobba på.


Hur uppstår vänskap?
  Jag menar, vissa människor räknar man till vännerna, andra inte. Och även en del av dem som inte räknas som vänner kan ju vara trevliga att umgås med. Eller är det också vänner, bara att man inte umgås lika mycket med dem?
 Och en till fråga i samma anda: Måste vänskap vara ömsesidig? Det låter så konstigt att räkna någon som vän som inte ser dig som det. Men å andra sidan är väl ändå vännerna de som verkligen betyder något, och det måste man väl få bestämma själv? Att de här frågorna dyker upp just nu beror på många saker, men framförallt en dröm jag hade i natt, där "vännerna" inte var särskilt vänskapliga. Tur att mina riktiga vänner, på den vakna sidan av livet är så fantastiska. :-D

 Delge mig gärna dina tankar om vänskap. 

 Det som är klart är i alla fall att utan vänner klarar man sig inte.
 Idag är det plugg, plugg, plugg som gäller. Och så ska jag tvätta.

 Imorgon kommer Erik hem igen.


Gott nytt år

Kram
Hoppas att du får ett fantastiskt år!