Många intryck, de är så söta HRF är söta, och dem träffar jag imorgon. Dags för årets första styrelsemöte för Förbundsstyrelsen.

 Låtgruppen är söta, men kommunikationen går inte alltid smärtfritt till och från gruppen. Önskar det fanns mer jag kunde göra där. Men nu är det bara att vara så stödjande det går.

 Ungdomsrådet är också söta. Vi hade ett fantastiskt bra möte uppe i Lindvallen. Bra diskussioner, bra beslut, bra backar att åka i. Trångt och mysigt i stugan, särskilt på dagarna när vi hade möte. Bra med rum. Breda nästan tomma backar. Mycket härligt på en helg.

 Idag har det varit studentmässa, biljettsläpp. Vi lyckades sälja en del biljetter, och så har vi pratat med tyskar. På kvällen var det låtgruppsmöte. Vi är ett bra gäng, och bra texter blir det.

 Annars längtar jag till lördag, ska bli kul att se hur allt hänger ihop och vad som är kvar att göra. Få lite överblick över produktionen. Ska bli kul att höra våra låttexter, att se lite koreografi, att se kostymerna mot dekoren, att se vad som är på G egentligen. En process ska ju i regel mynna ut i ngt. Var i processen vi ligger är nog lite olika.

 För övrigt är
Örebrospexets nya produktionssida helt fantastiskt cool. Det går att beställa biljetter där också.

 Nä, nu är det dags att stänga ner snart, tid att förbereda inför morgondagen och resan till Stockholm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback