Snötokigt

Det är en känsla det där, att dra på sig täckbyxor, rejälva vinterstövlar, och så pulsa iväg. Har man dessutom med sig en snötokig hund så blir det en helt annan grej. Tre diskussioner om vem som bestämmer (det ska vara jag, är det så svårt att förstå?), några utfall mot bilar och annat som passerade oss... och så pulsande och annat. Mestadels är det roligt, men trött blir man.

Idag har också Erik och jag varit och hälsat på Anna. Hon är nybliven mamma, och ser ut att stormtrivas med det. Plötsligt förändrar sig världen, och ja... så söt han är, lille Sune.

Igår blev det massa räkor och annat gott med mamma och pappa. Gunnar och Mimmi kom ner från Kungälv, så det var fullt hus, och mycket trevligt. Imorgon är det dags att försöka ta sig hem till Örebro igen... tågtrafiken, och så all denna snö... det blir spännande. I fredags morse, när vi skulle ner, då följde vi tågets framfart på sj:s hemsida. Vi gick hemifrån ca en timma senare än vi tänkt, eftersom tåget  var sent. Så skönt att sitta hemma och vänta istället för att häcka på stationen. Imorgon blir den möjligheten kraftigt begränsad... tåget går ju från Gbg typ när vi ska åka.

I övrigt... tja, det rullar på.

Ska bli kul med premiär snart... Länge leve kärleken och lusten till spexet...

*kram*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback