Konsten att ljuga för sig själv och sin kropp

Jo, det är en jättebra idé att gå upp på morgonen. Jättebra. Jag kommer vakna till, piggna till snart. Jodå, håll ut lite till så!

Verkligen.


Förtydligande: Jag gick inte upp när jag skrev blogginlägget... hade varit upp i åtminstone ett par-tre timmar... och jag är fortfarande inte övertygad om att kroppen låter sig luras.

Nu: Jobbsök.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Succén med diskussionsinlägg fortsätter och idag snackar vi på bloggen om pornografi. Vad tycker du egentligen om ämnet? Är det någonting som du skulle hissa, eller dissa? Nu är det din tur att dela med dig av dina tycken och tankar som ingår i detta ämne. Tack på förhand och jag hoppas att just du vill vara med och diskutera detta ämne med oss andra på bloggen som är bland det absolut snabbast växande ute i vårat avlånga bloggland just nu.

Postat av: AnnaHa

Om du i jobbsökarjungeln ser ngt som passar en ung jurist får du gärna säga till, jag tror jag håller på att bli tokig på AF, a-kassa och så alla jobb man försöker leta frams om ska passa en... Pust och stön. Ha en bra dag så ses vi till helgen iaf! Kram/

2008-10-06 @ 12:29:25
URL: http://soojung.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback