I väntan...

De sa att de skulle komma med besked idag. Så nu går jag omkring och mest väntar. Jag har alla möjliga tentackler ute för distraktion, socialisering, vad som helst. Annars har jag en oro i kroppen, som tar sig de mest märkliga uttryck. Och jag har lite funderingar...

Igår...

Intervju. Jag tror jag skötte mig rätt ok, hade bra svar på åtminstone det mesta, en del är jag kanske inte helt nöjd med. Det är då det känns bra att veta att de inte bara kommer gå på intervjun. Vem som får jobbet... jag avundas dem verkligen inte det beslutet.

Sen kom jag hem, och så spelade vi rollspel på kvällen. Det var ett... märkligt äventyr. Stämningen var rätt avslagen när det var avklarat. Tur att vi har så kul ihop, stämningen var defenetivt på topp när jag kom. Och sjungande svärd får en annan betydelse efter gårdagen. *roligt* Efteråt såg jag, Louise och Niklas en film. Mysigt. Fast det är lite för nyligen som Niklas kom hem till Örebro. Jag kände mig dubbelt ensam när jag gick ensam uppför trappan. Men snart kommer Erik. Imorgon, imorgon.

Idag... jaja, vi får väl se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback