Jag drömde i natt

Jag brukar antagligen drömma... det sägs att alla gör det, och att det sker i flera omgångar varje natt. Hur man nu kan bevisa det, men visst....
Däremot brukar jag aldrig komma ihåg vad jag drömmer.... men i dag vaknade jag, och kom ihåg. JAg sträckte mig efter anteckningsblocket och skrev ner, och därmed var drömmen fäst. Inte bara vid pappret, utan också vid minnet.

Så, vad drömmde jag?


Det var midnatt, och någon ringde på dörren. Erik och jag tittade förbryllat på varandra, för vem ringer väl på dörren vid det dagset på dygnet? Vi bestämde oss i alla fall för att öppna dörren. Utanför står en Skövdespexare (för er som såg Skövdes bidrag till spexSM kan jag tala om att det var han som var den onda affärsmannen). I handen har han i alla fall en liten söt och rosa bukett blommor. Stammande talar han om att buketten är till mig och Erik för att Skövde blev så väl emottagna i Örebro under SM, och att vårat bidrag till deras trivsel var så värdefull för dem, men att Malin fått en mycket större bukett, för hon hade gjort så mycket mer. Typ ordnat hela SMet.

Så vaknade jag, och satte det på pränt... nu när jag läser det kan jag inte låta bli att fundera... jag la faktiskt en del tid på att vara trevlig mot folk från Skövde. Liksom sådana som kom från Göteborg, från Uppsala... ja, ni fattar. Att vara trevlig mot gästerna... men varför drömmer jag att någon vill ge bort blommor? Och... ja... varför? *förvirrad* Jaja... det är väl inte meningen att man ska förstå drömmar. Jag är bara inte van vid att komma ihåg vad jag drömt, så jag känner att det på något sätt borde betyda något. Kanske handlar det om att jag för första gången på mycket, mycket länge vaknade av mig själv, utan att bli väckt av något (typ en väckarklocka). Jag har för mig att jag har läst någonstans att man kommer ihåg drömmar beroende på när och hur man vaknar i förhållande till när man drömde. Det var säkert på samma ställe som jag läste att alla människor drömmer ett flertal gånger per natt.
Jo, jag läser mycket konstigt. Och en del vettigt.

Planen för helgen är i alla fall i stort sett att ta det lungt, men en tur till blomsterlandet ska också hinnas med. Imorgon. Idag tänker jag ta mig tid att krypa ner i badkaret.... mmmmmmmmmmmysigt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback