Det är dags nu...

Dags för ett nytt inlägg...

Å andra sidan... det finns de som är bra mycket sämre än jag på att uppdatera sin blogg. Och många som är mycket bättre.

Nåväl... sedan sist har det egentligen inte hänt så mycket. Erik har kommit hem från Uppsala, och diskberget har återigen vuxit till just ett berg.

Idag är det först dags för handledning. Jag har för mig att jag fick det till typ sex grupper som skulle träffas. Men det är ju inte säkert att alla kommer. Det visar sig snart. Därefter ska Jennifer och jag prata ihop oss, om just vårt PIM-uppdrag. Sedan ska vi prova klänningen på Jennifer, och se vad som behöver göras med det som är klart, och så där... detta med Linda, så vi kan prata ihop oss. Slutar handledningen tidigare så vänder vi på pratandet och provandet. Fullkomligt logiskt.

Vad mer? Börjar få ångest över att det är så lite tid kvar på terminen. Men det ordnar sig nog också. Det brukar det göra...

Mest av allt ser jag fram emot helgen. Tror för övrigt att jag ska plocka en sån att åka hem på. Det börjar bli dags nu, och mamma har berättat att de första vitsipporna dykt upp. Små nog att simma i en äggkopp, men ändock! Gräfsnäs är så vackert när vitsipporna blommar. Så makalöst vackert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback