Det kom ett mail...

"Hej,
Ni har blivit nr 1 på nämnda lägenhet, och är ni fortfarande intresserade behöver jag ha ert definitiva svar senast måndag 9/11. Hör av er antingen på mail eller telefon."

Nr 1? Men... då måste man ju bestämma sig. Vill vi ha lägenheten? Vill vi bo i två rum och kök? I Rosta?


Shit! Det är ju helt galet. En sådan flytt skulle innebära så mycket. En annan utgångspunkt. En flytt av jämvikten i bekantskapskretsen. En annan utsikt. Ett annat sätt att leva. Det är ju helt galet. Så mycket att fundera på... och tja... hur gick det här till?
Har ångest!
Nä, lite lekande med små papperslappar och en skalenlig planlösning. Det är lösningen på alla problem!

Så är det!


Uppdatering, om området (hämtat från lägenhetsbeskrivningen)

Området
Rosta, med de karaktäristiska stjärnhusen, var det första bostadsområdet som byggdes utanför centrala stan. De första hyresgästerna flyttade in redan 1948. Idag är Stjärnhusen i Rosta q-märkta, något man förstår när man besöker de slingrande husen som är putsade i mustiga mättade färger.
Området är bilfritt med undantag för bussen Mjuka Linjen. Östra- och västra Rostaparken har stora gräsmattor och sommartid en plaskdamm för barnen.
Rosta har ett eget centrum med bland annat affär. En cykeltur på fem minuter tar dig in till centrala Örebro, vilket gör att hela stadens serviceutbud finns inom räckhåll. Du har också ett vackert promenadstråk upp till centrum utefter Svartån. Området har totalt ca 1 300 lägenheter.

Närområdet
Stjärnhusen är byggda runt Östra och Västra Vintergatan. Alla hus är i tre våningar och byggdes med stjärnform, för att lägenheterna skulle få fönster åt tre olika väderstreck. Lägenhetsstorlekarna varierar från ett till fem rum och kök.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback