Trött efter helgen

Huff...

Nåväl.

I onsdags hade jag möte med Sabina och Therese om UHng ledare, en distanskurs som Therese och jag ska vara handledare för. Det ser ut att arta sig riktigt bra, och känns riktigt roligt. Därefter åkte Erik och jag till Uppsala. Planen var att socialisera lite med hans föräldrar, samt att jag hade ett styrelsemöte inplanerat. Jag lyckades också smyga in ett lunchmöte på fredagen, vilket också kändes bra. Styrelsemötet... tja... dålig ventilation, lokal på 5:e våningen... och TUNGA punkter. Det tog sin lilla tid att gå igenom ansvarsfördelning, krisplan, mångfaldsplan, verksamhetsplaner... tja... allt det där som ska gås igenom. Tunga frågor och trötta styrelsemedlemmar. Och vi var dessutom fulltaliga, så det var många röster som skulle höras. Delar av mötet blev intensivare, och det märktes vad folk har som hjärtefrågor och var bränderna är som varmast. Så är det, och så ska det vara. Det märktes också vilka som inte är riktigt lika... nördiga som en del av oss andra. Nåväl. Trött är jag, och det ska bli skönt att sova sedan. Mycket skönt.

Resan hem idag var tokigt knökad. Det var proppefullt i bussen, många som stod upp, och på tåget likaså. Konduktören hade en del kommentarer där han arbetade sig fram... jaja. Sen unnade vi oss faktsikt att ta en taxi hem från stationen i Örebro, och det var riktigt skönt. Lite väl mycket julklappar att släpa på... vi får fundera rejält över hur vi packar till jul sen.

Och så börjar det bli dags att fundera över julklappar i största allmänhet, vad som ska köpas... och igen... logistik, logistik, logistik. Blir intressant att se vart allting landar.

Nu... ska jag inte skriva mer här. Är lite för trött och har alldeles för mycket huvudvärk.

Allt ordnar sig.

 I sinom tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback