Hur känner sig en välknådad bröddeg när den väl stoppas in i ugnen?

Det där knådandet, och formandet och bankandet. Det är antagligen inte så farligt. Men den där perioden i ugnen, när degen långsamt stelnar till sin utvalda form? Hur är det med den tiden egentligen?

Fick massage igår. Väldigt välbehövligt, och synnerligen skönt. Men idag... vissa muskler är så ömma... stretching ja. :-)

I övrigt... varför går timmarna så fort? Jag har alldeles för mycket inplanerat idag. Söka jobb, städa, kontakta vissa personer... och ikväll ska det göras karaktärer. Det blir lite spännande att se var de landar. Och roligt. Vilket påminner mig... jag måste kontakta... *suck* För mycket att göra, helt enkelt.


Jo, just det... och så bloggtips:
http://uhbloggar.blogg.se/ och http://www.orebrospexet.com/blog/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback