Grus i ögonen idag, men oj vilken härlig helg det var

Så var det morgon igen. Och dags att göra saker. Även om det är snart en timma sedan jag tog mig upp ur sängen har jag fortfarande inte lämnat den. Mentalt.
Men, men... jag drar när jag måste och när bussen går. Idag är det TC som gäller. Får höra hur det gick för Jennifer igår, och sen är det bara jobba, jobba, jobba. Hur jag ska hantera surret vet jag inte... det ordnar sig väl det med.

Helgen var bra. Det var riktigt välbehövligt att komma hem. Andas frisk luft. Promenader... diskussioner... allt är så skönt hemma. Började i lördags med att pappa hämtade upp mig på stationen. Solen strålade och han hade strosat runt på bodagarna i Aås. Bra så... kom hem, åt lite sen lunch och satt på trappan i solen och filosoferade lite. Sedan gick Freia och jag en promenad runt i parken. Upp och ner och hit och dit. Det är så vackert när vitsipporna blommar. Som har av blommor som breder ut sig åt alla håll, och bortanför dem glittrar sjön. Så vackert, så vackert. Så kom mamma hem, och det visade sig att hon köpt mina favoriter till middagsmat. Lördag blev det färska räkor mm. Gott.
Söndag jobbade jag med en del saker som behövdes göras. Byxor till GIII#2, diskussion om arbetstidslagen. Sedan gick mamma och jag en promenad med Freia. Vi gick i bokskogen och i parken, och jag hade med mig kameran och fotade lite här och där. Tyvärr var det ju inte riktigt lika bra väder, det var framförallt väldigt grått, men en del av korten blev ganska bra ändå. Middagen var ruskigt god. Lever. Mmmm....
Igår tog jag en sovmorgon, och så vandrade Freia och jag omkring. Återigen i parken. Sedan fixade jag och trixade lite, kollade mail etc. Och så åt vi fixksoppa till middag, och jag packade väskorna igen. Dags att ge sig tillbaka till Örebro. Pappa körde mig in till Aås, eftersom han skulle på ett möte som började - hör och häpna - precis samtidigt som mitt tåg gick. Snacka om perfect timing. Dock visade den sig inte riktigt vara lika perfekt när jag väl kom in i stationsbyggnaden. Ruskigt mycket folk i och omkring byggnaden. En snabb blick på tavlan där tågen visas gjorde  det snabbt tydligt varför. Det hade inte gått några tåg på två timmar. Anledningen http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=341352 Nå... ungeför kvart i fem meddelades det i högtalarsystemet att trafiken var igång igen. Så det började rulla förbi tåg. Och till sist kom det som jag skulle med. Jag hade tur ändå, för det var bara 40 minuter försenat (de stackarna som skulle åka tidigare... ja). Resan var lugn. Hade ingen brevid på sätet från typ Töreboda (tror jag att det var han gick av), så då passade jag på att jobba lite på senaste protokollet. Kom till Örebro nästan en timma sent jämfört med när vi skulle varit där. Missade 12:an med minsta möjliga marginal, så jag tog 14 istället, och så kom Erik och mötte mig, och så lastade vi på hans cyckel. Det var mina axlar väldigt glada för.

Men nu är det faktiskt dags att röra på sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback