Ah, mitt liv hoppar
 Jorå... få se nu... från gårdagens grupphandledning där vi diskuterade allt från det typiskt svenska till hur man får folk att svara på enkäter... jorå... spännande. Hann också höra en av mina klasskamrater berätta hur han skrämde slag på nån unge inne på Brickebergshandlarn i helgen. :-)

 Så var det historien med middagen igår. Ett totalt fiasko tror jag vi kan enas om att samanfatta de som, utan att säga mer om det. Det är ingens FEL direkt, det blev bara inte bra.

 Sen var det manusuppläsningen, eller kollationeringen som de döpte om den till. Hur som. Tog sällskap med Rebecka ner, så nu har jag också sett dekorlokalen. Långsmal var den. Och Rebecka hämtade den söta lilla modellen av hur scenen ska se ut. Med små gubbar och allt...

 Fick höra skådisarna läsa sen då... och ja... nu vet vi vad det handlar om. Det är helt klart roligare att se än att bara läsa.

 På kvällen skickade jag iväg lite dokument till extra årsmötet, och så pratade jag med Sabina. Hon är rolig! :-) Ska bli kul med konferens i helgen... träffa folket igen.

 Idag på morgonen har Erik och jag planerat resten av veckan.

 Idag ska jag skriva hemtenta, och Erik ska till centrum och fixa lite. Kanske lamporna också...

 Imorgon ska jag till tandläkaren, och sedan ska Erik och jag städa lägenheten.

 Lördag och söndag är det konferens för mig.

 Söndag efter konferensen ska vi ha middag här. Menyn är planerad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback